ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

>> 7.5.18

Στο 14ο Αντάμωμα Χορευτικών Ομάδων,που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαΐου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής θα συμμετάσχει το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του Μορφωτικού Συλλόγου.Χορευτικές ομάδες απ'όλη τη Μακεδονία και όχι μόνο,παραδοσιακοί οργανοπαίχτες και σύσσωμη η πόλη,ανταμώνει και διασκεδάζει σε ένα γλέντι στον πεζόδρομο της πόλης,με κλαρίνα,λαούτα και βιολιά,νταούλια και ζουρνάδες,χάλκινα και γκάιντες!
Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των χορευτικών ομάδων και η επίτευξη καλύτερης επικοινωνίας των ανθρώπων που ασχολούνται  ε την παράδοση και τον πολιτισμό.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με πατινάδες των χορευτικών στους δρόμους της πόλης και θα καταλήξει και θα κορυφωθεί στον πεζόδρομο,όπου θα πραγματοποιηθεί γλέντι με τέσσερις παραδοσιακές ορχήστρες.

Στην 1η Συνάντηση Χορωδιών,που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Μαίου στον Κρόκο Κοζάνης θα συμμετάσχει η Μικτή Χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου.Την εκδήλωση διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρόκου Κοζάνης "Ιωακείμ Λιούλιας".
Από τις πρόβες της Μικτής Χορωδίας  για την 1η Συνάντηση Χορωδιών στον Κρόκο Κοζάνης


ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP