ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Γενική Συνέλευση του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

>> 24.10.14

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 24.10.2014, στις 19:00 το απόγευμα, στην αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, η οποία συγκλήθηκε μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ. του Συλλόγου, ενώ ακολούθησε η εκλογή στη θέση του Προέδρου της Γ.Σ. του μέλους του Συλλόγου Θανάση Βίτκου.
Στα πλαίσια της διαδικασίας, υποβλήθηκε Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ενώ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χάρης Νούσιας παρουσίασε τον απολογισμό δράσης και τον οικονομικό απολογισμό, οι οποίοι εγκρίθηκαν ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση.
Τα έσοδα ανήλθαν την διετία 2012-2014 στο ποσό των 50.575,68 ευρώ, τα έξοδα στο ποσό των 41.532,14 ευρώ, ενώ προκύπτει ένα υπόλοιπο 9.043,54 ευρώ το οποίο θα παραδοθεί στο νέο συμβούλιο.
Στη συνέχεια ακολούθησε η ανακήρυξη των υποψηφίων για τα νέα όργανα του Συλλόγου. Συγκεκριμένα για το Δ.Σ. υποβλήθηκαν οι εξής υποψηφιότητες κατ’ αλφαβητική σειρά :

1.      Βακράτσας Νικόλαος του Δημητρίου
2.      Γκιάτου Χαρούλα του Αθανασίου
3.      Γκουγκουλούλη Πολυτίμη του Ευαγγέλου
4.      Μαστοροστέργιος Στέφανος του Νικολάου
5.      Μηχούλης Ιωάννης του Γεωργίου
6.      Νούσιας Χαρίλαος του Ιωάννη
7.      Τσομπανάκος Χρήστος του Νικηφόρου

Υποψήφιοι για τη Εξελεγκτική Επιτροπή ανακηρύχθηκαν οι:

1.      Αποστόλου Γεώργιος του Θωμά
2.      Καραγιάννης Κωνσταντίνος του Ηλία
3.      Μαντζώκας Βασίλειος του Κωνσταντίνου


Τέλος, ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών ορίστηκε η 26η Οκτώβρη 2014, ημέρα Κυριακή και από ώρα 08.00 έως 17.00. Θα πραγματοποιηθούν στο Κοινοτικό Κατάστημα Τσαριτσάνης, ενώ στην Εφορευτική Επιτροπή υπό την ευθύνη της οποίας αυτές θα πραγματοποιηθούν, εκλέχθηκαν οι:

1.      Δραγατογιάννης Πέτρος του Αποστόλου
2.      Καραμήτσιος Αντώνιος του Δημητρίου
3.      Μισύρα Εύη του Κωνσταντίνου


Η απερχόμενη Διοίκηση καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου να λάβουν μέρος και να συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων του Μορφωτικού Συλλόγου, που θα αναλάβουν τις τύχες του την επόμενη διετία.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP