ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

>> 2.10.12


Το βράδυ της Τρίτης 2 Οκτώβρη 2012, στις 19:00 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, η οποία συγκλήθηκε μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ. του Συλλόγου, ενώ ακολούθησε η εκλογή Προεδρείου της Γ.Σ. αποτελούμενη από τα μέλη του Συλλόγου Θανάση Βίτκο ως Πρόεδρο και Χάιδω Γκιάτου ως Γραμματέα.
Στα πλαίσια της διαδικασίας, υποβλήθηκε Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ενώ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Βακράτσας και ο Ταμίας Χάρης Νούσιας παρουσίασαν τον απολογισμό δράσης και τον οικονομικό απολογισμό, οι οποίοι εγκρίθηκαν ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση.
Τα έσοδα ανήλθαν την διετία 2010-2012 στο ποσό των 37.207,25 ευρώ, τα έξοδα 31.971,50 ευρώ ενώ προκύπτει ένα υπόλοιπο 5.235,75 ευρώ το οποίο θα παραδοθεί στο νέο συμβούλιο.
Στη συνέχεια ακολούθησε η ανακήρυξη των υποψηφίων για τα νέα όργανα του Συλλόγου. Συγκεκριμένα για το Δ.Σ. υποβλήθηκαν οι εξής υποψηφιότητες κατ’ αλφαβητική σειρά :
1.      Βακράτσας Νικόλαος του Δημητρίου
2.      Μαστοροστέργιος Στέφανος του Νικολάου
3.      Μηχούλης Ιωάννης του Γεωργίου
4.      Νούσιας Χαρίλαος του Ιωάννη
5.      Πάσχου Δήμητρα του Αλεξίου
6.      Τζιάτζιου Μαρία του Νικολάου
7.      Χήρα Ελευθερία του Θεοδώρου

Υποψήφιοι για τη Εξελεγκτική Επιτροπή ανακηρύχθηκαν οι:
1.      Γκιάτου Χάιδω του Αθανασίου
2.      Ζιάκας Κίμωνας του Αθανασίου
3.      Καραγιάννης Κωνσταντίνος του Ηλία

Τέλος, ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών ορίστηκε η 7η Οκτώβρη 2012, ημέρα Κυριακή και από ώρα 08.00 έως 19.00. Θα πραγματοποιηθούν στο Κοινοτικό Κατάστημα Τσαριτσάνης, ενώ η Εφορευτική Επιτροπή υπό την ευθύνη της οποίας αυτές θα πραγματοποιηθούν, εκλέχθηκαν οι:

1.      Καραμήτσιος Αντώνιος του Δημητρίου
2.      Ράμμου Άννα του Βελισσαρίου
3.      Καραμήτσιος Αθανάσιος του Γιαννούλη.

Η απερχόμενη Διοίκηση καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου να λάβουν μέρος και να συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων του Μορφωτικού Συλλόγου, που θα αναλάβουν τις τύχες του την επόμενη διετία, με σημαντικές προκλήσεις να είναι μπροστά.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP